Before

Nieuw Pool en Darts Centrum 02-11-2015 17:58:19

Het is dan eindelijk zover, na weken, maanden, misschien wel jaren lang de geruchten over een nieuwe Pool & Darts centrum in Lelystad, komt de opening dan eindelijk in de buurt.

De verbouwingen zijn al een tijdje bezig en op 16 oktober hebben we dan eindelijk de sleutel gekregen van een bestaand pand in een nieuw jasje. Het pand komt voort uit 4 panden die al een tijdje leeg stonden. De locaties waar vroeger de TC-Tron, de Brouwer Chocolaterie en Erica zaten zijn nu samengevoegd om huis te geven aan onze nieuwe onderneming.


Eind dit jaar zullen Jessica Burgess en Tom Broens gezamenlijk in dit pand, gelegen aan de Agorahof 1, de deuren openen van een nieuwe Pool & Darts centrum. Met deze onderneming hopen we een nieuw segment in de horeca van de Gordiaan in te vullen, en samen met de horeca binnen de Gordiaan hopen we ons centrum weer aantrekkelijker te maken voor jong en oud.
Met de 8 professionele 9 foot pooltafels, de 3 officiƫle dartbanen en een carambole tafel richten wij ons op de keu en dart sport. Uitgaan is tegenwoordig niet meer alleen een drankje drinken aan een bar, bij ons doe je dit onder het genot van een potje pool, darts of carambole. Daarnaast zullen we ons richten op de individuele en team competities voor deze sporten.Met dit initiatief hopen we het stadshart weer meer leven in te blazen en de mensen binnen en buiten Lelystad weer meer entertainment te geven.