Covid-19

Reserveren & gezondheids-check

In verband met de covid-19 maatregelen zullen wij uitsluitend werken met reserveringen. U kunt uw reservering via de button rechts onderin op deze pagina plaatsen. Wanneer u een reservering wilt plaatsen die na 0:00 uur valt, dient u telefonisch contact met ons op te nemen tijdens onze openingstijden.

0320-208001

Wij kunnen die reservering (bij beschikbaarheid) dan voor u in ons systeem zetten. Let er bij het reserveren wel op dat u slaagt voor de corona-gezondheids-check. Wanneer u hier niet voor slaagt kunnen wij u helaas niet toelaten tot The Wizards. Dit ter bescherming van de gezondheid van onze andere gasten en ons personeel.

Mocht u reserveren voor meer dan 2 gasten dan zal er bij de reservering en ook bij binnenkomst gecheckt worden of u als groep tot hetzelfde huishouden behoort. Zo niet, dan dient u zich aan de 1,5 meter afstand te houden binnen The Wizards.

Covid-19 Huisregels

We hebben vele voorbereidingen getroffen om weer open te kunnen en jullie weer te ontvangen voor een leuke avond. Wel zijn er een paar regels die anders zijn. Helaas hebben wij de stoelen en krukken bij de tafels verder uit elkaar moeten zetten. Daarom kunnen we dus ook minder mensen aan de tafels accepteren. Het systeem geeft duidelijk aan voor hoeveel mensen u kunt reserveren. Bij een groep van 5 of 6 gasten kan het zijn dat u aan tafeltjes naast elkaar zit (met gepaste afstand) en niet aan één grote tafel.

Helaas zullen we ook strenger zijn op de consumptie-verplicht regel en hebben deze voor nu aangepast naar een minimale besteding per gasten per uur. De meeste gasten zullen hier geen enkel probleem mee hebben en komen hier normaal aan. Maar het is juist om tegen te gaan dat er een plek wordt ingenomen door iemand die een hele avond niets consumeert, waar ook een andere gast had kunnen zitten. Helaas moeten wij nu met 10% van de gasten ook kijken naar de kosten die wij maken en moeten we deze kosten zien te dekken.