Dart Competitie

Dart Competitie

Voor de dartcompetitie kan een team zich bij verschillende dartbonden inschrijven. Degene waar wij vorig jaar mee te maken hebben gehad is de DBA (Dart Bond Almere). Mocht je in een andere dartcompetitie willen uitkomen mag dat natuurlijk ook. Als je zelf een leuke groep hebt, waarmee jij je wilt inschrijven kan dat uiteraard. Dan horen we graag van je om je te helpen bij de inschrijving.

Mocht je nog geen mensen hebben waarmee je een team wilt vormen, laat het dan weten. Wij hebben namelijk nog meer mensen die in een team willen spelen, waaruit we een of meerdere leuke teams kunnen vormen.

In beide gevallen stuur ons een mailtje of kom langs om ons je naam, e-mail adres en telefoonnummer door te geven. Laat ons dan ook weten of je alleen bent of nog meer spelers hebt voor een van onze teams.

Competitie

Een competitie bestaat uit een aantal teams die meerdere malen tegen de overige teams spelen in hun divisie. Je speelt je thuiswedstrijden op een eigen gekozen avond (20:00 uur start wedstrijd) op maandag t/m vrijdag (uiteraard in overleg met ons). De uitwedstrijden speel je op de door de tegenstander gekozen avond (ook maandag t/m vrijdag).

Wedstrijd

Een wedstrijd bestaat uit meerdere partijen. In de laagste divisie zijn dit 4 individuele partijen 501 beste van 3 legs, 4 dubbel partijen 501 beste van 3 legs en 1 team wedstrijd (max. 4 spelers) 1001 beste van 1 leg.

Team

Een team bestaat uit minimaal 5 spelers, er is geen maximum aantal spelers. Per wedstrijd moeten er minimaal 4 spelers aanwezig zijn om de wedstrijden te spelen en moeten in totaal (max.) 16 plekken gevuld worden (waarin uiteraard meerdere namen dubbel mogen komen te staan).

Kom jij onze dartteams versterken?

Nieuwsgierig geworden naar onze dart competities? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ben je..