Kings Open Air

Kings Open Air gaat door!!

Helaas heeft de gemeente, uit angst voor de drukte in de stad, een streep getrokken door Kings Open Air… Geen artiesten, geen podium en geen buiten bar… zelfs niet de kleine bar die iedereen al 8 jaar van ons gewend is… Maar niet getreurd, binnen zijn we gewoon open en omdat we groter zijn dan vorig jaar mogen we meer mensen binnen hebben!!
Natuurlijk zijn we dus gewoon open en kan er binnen gezellig genoten worden van een potje pool, snooker of dart, of daag je vrienden uit op een van de spelautomaten en dat alles onder het genot van een hapje en een drankje. Voorgaande jaren hadden we ook een klein barretje buiten staan, maar nu dit niet meer mag kun je binnen ook je drankjes of hapjes halen en mee nemen naar buiten. Door een samenwerking met Dutch Cups hebben wij custom made The Wizards statiegeld bekers gemaakt!
Wij schenken ook op die avond nog steeds dezelfde merken en kwaliteit zoals Hertog Jan bier, Coca-Cola frisdranken, Dark Mark shots en mixdranken en dit nog steeds tegen onze bekende schappelijke prijzen dus kom vooral gezellig langs!
Vrijdag 26 april van 12:00 tot ??:00 (03:00 uur gaat de deur dicht, is het nog gezellig, dan gaan we nog even door)
Zaterdag 27 april van 11:00 tot 03:00
Zien we jullie op Koningsnacht en dag?!