Vacature Hulpkracht

Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Hulpkracht

Achter de bar

Hou je er van om te werken in de horeca, een jong bedrijf met een klein team te helpen groeien tot één van de populairste en grootste uitgaansgelegenheden van de Lelystad en omstreken? En hou je er van om met gasten te werken en het hen naar hun zin te maken? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken.

w

We zijn op zoek naar een hulpkracht voor uiteindelijk ongeveer 10 à 20 uur in de week tijdens de avonduren en weekenden.

De functie

Als hulpkracht werk je met collega’s samen op de drukste momenten van de week. Samen met je collega’s bezorg jij de gasten een leuke avond. Er wordt verwacht dat je alle activiteiten aankunt, van glazen ophalen tot bedienen van klanten aan de bar of in de rest van ons centrum. Wanneer je 21 jaar of ouder bent (dit i.v.m. vergunningen) en je er intresse in hebt, krijg je de mogelijkheid jezelf op te werken om uiteindelijk (delen van) een avond alleen te draaien.

Functie eisen:

N

18 jaar of ouder.

N

Gastvrij, flexibel, communicatief vaardig, rekenvaardig, verantwoordelijk, doortastend, collegiaal / solidair, sociaal vaardig.

N

Horeca-ervaring.

(pre, geen verplichting).
N

In het bezit van een certificaat Sociale Hygiëne of bereid deze te halen.

(pre, geen verplichting).

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan bij voorkeur je cv en je motivatie naar sollicitatie@TheWizardsLelystad.nl of download het sollicitatieformulier en mail dit naar ons of breng het langs.