Vacature Parttimer / Fulltimer

Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Parttimer / Fulltimer

Achter de bar Hou je er van om te werken in de horeca? Een jong bedrijf met een klein team te helpen groeien tot een van de populairste en grootste uitgaansgelegenheden van Lelystad en omstreken. En houd je er van om met gasten te werken en het hen naar hun zin te maken. Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken.
w
We zijn op zoek naar een parttimer of fulltimer voor uiteindelijk ongeveer 24 a 40 uur in de week tijdens de avonduren en weekenden.

De functie

Als parttimer / fulltimer werk je met collega’s samen op de drukste momenten van de week en werk je tevens toe naar het draaien van je eigen diensten alleen. Alleen en samen met je collega’s bezorg jij de gasten een leuke avond. Er wordt verwacht dat je alle activiteiten aankunt, van glazen ophalen tot bedienen van klanten aan de bar of in de rest van ons centrum. Het is de bedoeling dat jij je binnen zeer korte tijd op werkt om (delen van) een avond alleen te draaien.

Functie eisen:

N

21 jaar of ouder;

N

Gastvrij, flexibel, communicatief vaardig, rekenvaardig, verantwoordelijk, doortastend, collegiaal / solidair, sociaal vaardig

N

In het bezit van een certificaat Sociale Hygiëne

(of bereid deze te halen)
N

Horeca-ervaring

(is zeker een pre maar geen verplichting)

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan bij voorkeur je cv en je motivatie naar sollicitatie@TheWizardsLelystad.nl of download het sollicitatieformulier en mail dit naar ons of breng het langs.